A Nike Air Max 1 Powerwall “Limeade” megjelenési dátumot kap!

A 2006 -os eredeti Powerwall “Limonade” -val, hogy ebben az évben hatalmas visszatérést kapjunk, most már hivatalos kiadási dátumunk van a kísérő Nike Air Max 1 Powerwall “Limeade” -re, amely ugyanolyan ízletes.

Az eredeti témájának folytatása, az Air Max 1 “Limeade” merész zöld színű palettával rendelkezik, és különféle luxus anyagokból készül. A lélegző hálóbázison dolgozik, a bőr körül a teljes cipő körül puha és sima tapintású szatén fényű. A “levegő” szöveget a felső részben egy buborék-szerű betűtípussal borítják, egy sárga színű, a sarkon kiemelve a színes pop-ot.

Kép a Nike -en keresztül

Kép a Nike -en keresztül
A puha sárga csipkék mindent összekapcsolnak, míg a kiegészítő Nike Swoosh az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken lő. Az egész lekerekítéséhez a rajongói-kedvezményes gyümölcs grafikája érkezik a nyelvre és a talpbetétre, véglegesítve a formatervezést.

A Nike SNKRS -en keresztül szeptember 19 -én a Nike Air Max 1 Powerwall “Limeade” -et határozottan nem szabad kihagyni, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szállítónál zárva tartsa, hogy a legjobb esélyt a zsaruhoz! Mondja meg velünk, hogy melyik színre kerül, és a kapcsolódó hírekben a Clot X Nike Air Max 1 “Halálcsók” három színben tér vissza!

Kép a Nike -en keresztül

Kép a Nike -en keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published.