Engedje el emlékeztetőt: Ne hagyja ki a Nike Dunk High SP “Michigan” -t!

Amikor meghallottuk, hogy a Nike Dunk High SP “Michigan” nyár elején visszatért, azonnal tudtuk, hogy a zsaru lesznek. A hétvégén elindított “Pro Green” mögött szorosan követve ez a pár eredetileg 1985 -ben debütált a híres “Légy igazi iskola” csomag részeként, amelyről továbbra is gyakorlatilag négy évtizeddel később beszélünk.

Kép a Nike -en keresztül
A Michigan -i Wolverines képviselőjét képviselő “Michigan” az egyetem aláírási haditengerészetében és a sárga színében festett. Semmiből, csak a legfinomabb bőrből készült, egy Nike Swoosh az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken keresztül lő, egészen a sarokig terjedve, hogy egy egyszerű, mégis kényelmes húzó fület képezzen

Nylon megérkezik a dunk magas nyelvére, míg a középtalp ropogós tiszta marad, akárcsak az OG -tól ’85 -től, és a klasszikus esztétikát kerekítik, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk.

Kép a Nike -en keresztül
Holnap szeptember 23 -án, a Nike UK -nál indítva, a Nike Dunk High SP “Michigan” -et minden bizonnyal nem szabad kihagyni, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szolgáltatónál zárva tartsa, hogy a legjobb esélye legyen a zsaruhoz! Mondja meg nekünk, ha ezekre megy, és a kapcsolódó hírekben a Slam Jam x Nike Dunk High tele van külön részletekkel!

Kép a Nike -en keresztül

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.