Engedje szabadon a belső apádat az Adidas Consortium ‘Gardening Club’ kollekcióval

a darabos cipőkkel és a retro cipőkkel, amelyek sokkal népszerűbbnek bizonyultak, az Adidas Consortium most már felszabadította a ‘Kertészeti Klub’ kollekciót, így csatornázhatja az Ön számára. Belső apa. Három sziluett és a kiegészítő ruházat nagy része, a “Horti-Couture” összeállítása; A darabok lehetővé teszik, hogy “könnyedén lépjen a gyepről az utcára.

A tartományba tartozik a Novaturbo, amely szandál formájában, a GF6100AM gf6100-as válasz formájában az összes apacipő-igényhez, és a Hoverturf GF6100LC válasz, amely teljes hosszúságú cipzáras csipkefedőt tartalmaz. Mindhárom modell agresszív stílusú és földes színvonalakkal rendelkezik, és az extra vastag adiprén középtalp tetején ül a kényelem és a párnázás érdekében, amely egész nap kertészkedéstől szellőnek érzi magát.

Kép Adidas segítségével

Kép Adidas segítségével
A ruházat szempontjából a kollekció legfontosabb eleme a SonicDrive nadrágnak kell lennie, amely a legjobb keverék az alkalmazkodóképesség és a hasznosság között. Ezt a SonicDrive mellény, valamint az összes szerszám derékzsákja kíséri.

Egy olyan kiadás, amelyről soha nem tudta, hogy szükséged van az életedben, az Adidas Consortium ‘Gardening Club’ kollekciója október 12 -én indul, és az Adidas UK és a Select kiskereskedőknél csökken. Mondja meg nekünk, hogy mit akarsz zsarolni, és győződjön meg arról, hogy a jelenlegi és a legnagyobb cipők egyetlen eladójánál zárva tartja!

Kép Adidas segítségével

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.