A Casablanca X New Balance XC-72-nek a legőrültebb talpja a társaságban

Stevie Grimes csak nem áll meg, ugye? Miután ugratott egy vadonatúj 327-et, valamint a 237 partnerséget az NB-vel, most az Instagramba vitték, hogy bemutassa a soha nem látott Casablanca X New Balance XC-72-et, valamint ellentétben a korábban látott bármit is. A bostoni márka aláírási retro-futurisztikus esztétikáját a következő szintre véve, ez a partnerség a játék egyik legőrültebb külső oldalán szerepel, valamint a legelső megjelenésünket is!

Az XC-72-et a hagyományos és a kortárs ideális összeillesztése Charlotte Lee fejlesztette ki, aki nem meglepő módon vezette a világhírű 327-es fejlõdést. A tiszta, fehér perforált bőrbázison végzett munkával a világosszürke velúr a kötõrendszerre száll le, ToeBox, valamint sarok. Egy nagy narancssárga “N” az oldalsó és a medialis oldalfalakat is megragadja, míg a nyelv finoman hímzett a “Casablanca teniszklub” -val.

Természetesen nem beszélhet erről az új egyensúlyról, anélkül, hogy megvitatná az őrült talp egységet. Itt látva itt, az Instagram @GreatGrondino -tól eltérő színúton, a bal oldalt teljesen arányos körökkel készítik, míg a legjobb egy futófelület mintázatával büszkélkedhet, amely meglehetősen véletlenszerűnek tűnik. Ha az éjszakai stalker ezeket használja, akkor nem tartott sokáig, amíg a hatóságok meghatározzák a cipőnyomatát, az biztos.

Még nincs szó a megjelenési dátumon, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen szolgáltatónál zárva tartsa, hogy sokkal több hír legyen a Casablanca X New Balance XC-72-ről, amint fejlődik! Értsük meg, mit hiszünk a megkülönböztetett formatervezésről, valamint itt vagy, ünnepeljük a New Balance 991 20 évét ezekkel a tiszta színnel!

Kép a GreatGrondino -n keresztül

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.