A Palace X Adidas Ultra Boost 21 fenntartható beállítást

lát, mivel továbbra is olyan világban élünk, ahol az éghajlatváltozás folyamatosan károsítja a Földet, a márkák elkezdték a vállalati etoszok mozgatását egy fenntarthatóbb rendszer felé, az Adidas pedig az, hogy az Adidas létezik Az egyik vezető márka 2024 -re rögzítette a szűzpoliészter használatának megszüntetését.

A három Stripe márka utazásának részeként a londoni tenyésztett korcsolyázó palota gördeszkák éppen a fedélzetre ugrottak egy környezetbarát együttműködésre, amelynek célja az Essentials futásának futtatása. A kapszula élvonalában? A Palace X Adidas Ultra Boost 21.

Kép a Palace -on keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

A ruházati sorozat mellett elindítva a palota márkájú Ultra Boosts “fekete” és “fehér” színvonalat lát, amelyet az Adidas Primeblue technológiájával készítettek. Ha vegán cipőt keres, akkor ezek nem bátor zsaru. A szuper kényelmes párnázás, amelyet mindannyian ismerünk az Adidas Boost oktatókkal, továbbra is ezen a formatervezésen maradnak, miközben a Skatewear márka játékos esztétikája többszínű kötéssel jelenik meg a saroktól a lábujjig. A lábbal és a palota triferg logójának lendületes középtalp egysége a nyelveken helyezkedik el ezen a márkás ajánlatról.

Melyik Palace X Adidas Ultra Boost 21 színvonalat csinálsz? Ha nem akarja kihagyni ezt a cseppet, készen álljon, mivel október 15 -én a palotán keresztül esnek, és válassza a kiskereskedőket online. Tartsa itt zárva a legújabb Adidas cseppekhez, és a kapcsolódó hírekben az Adidas Ultra 4D “Arizona State” továbbra is elérhető az Offspringnél!

Kép a Palace -on keresztül
Int’l szállítás

Többet látni

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.