A Pharrell Williams X Tiffany & Co. az együttműködő szemüvegeket

vezeti be a dolgok megjelenésével, nem csak Nigo hullámokat készített a párizsi Kenzo FW22 kifutópálya. A kreatívok, a zenészek és a színészek csillagszívű részvétele között Pharrell Williams a gyémántba berakott specifikációk miatt sok érdeklődés felkeltésére irányult. Tekintettel arra, hogy ezt a pontot Pharrell Williams X Tiffany & Co. -nek tették ki.

Maguk a specifikációk mandula alakú kerettel jelennek meg, amelyet egy frontális gyémántba berakott él hangsúlyoz. Ezenkívül a lencsék olyan fényvisszaverő fekete hangot működtetnek, amely úgy tűnik, hogy nem kínál semmilyen áttetsző tulajdonságot.

Amikor a rendezvényen kívüli WWD -vel beszélt, Pharrell azt mondta: “Tudod, Tiffany és én is elkötelezett”, “Ez a legelső sok dolog, amit Tiffany -val fogok készíteni”, valamint “arról, hogy látom a dolgok másképp. ” Feltéve, hogy ezekben az állításokban a bizonyosságot látják el, hogy Pharrell, valamint a Tiffany & Co. hosszú távon benne lehet ezzel az együttműködési gyűjteményvel. Ugyanakkor nem lenne ez az első alkalom, amikor Pharrell belemerítette a kezét az ékszervilágba, mivel korábban 2008 -ban a Louis Vuittonnal együtt dolgozott.

Nincs hivatalos dátum arra, amikor elvárják, hogy látjuk ezt az együttműködést, ezért tartsa ide ideálisan itt, a legfrissebbek számára. A társult hírekben Nigo eklektikus stílus -tartományban debütálja a Kenzo FW22 -t.

hamis

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.