A Vivienne Westwood X Asics Gel-Kayano 26 a hétvégén esik!

A Vivienne Westwood nem idegen, amikor az ASICS együttműködésekkel jár, de legújabb törekvése csak a legszélesebb körű. Vadonatúj 2020 őszre/télen a Vivienne Westwood X Asics Gel-Kayano 26 a japán lábbeli márkájának egyik ikonikusabb sziluettjét veszi fel, és nagy divatos csavarást ad neki.

A 80-as években debütáló brit tervező “Nosztalgia Mud of Mud” kollekciójának tisztelegése, ez a Gel-Kayano 26 két tiszta vágott színsémába érkezik, köztük a “Birch White” és a “Fekete”, amelynek utóbbi határozottan a legfontosabb esemény. – Rendkívül fogalmi, mindkét modellt Westwood ikonikus zsákcipőjének elemei díszítik, amelyek a prémium bőr- és hálószerkezet tetejére borítják.

Kép az ASIC -n keresztül

Kép az ASIC -n keresztül

Kép az ASIC -n keresztül
Az ASICS Signature Tigris csíkjai az oldalsó és a medialisok között lőnek, és az alábbiakban egy FlyTefoam középtalpot kapnak, amely gélpárnával kiegészíti a maximális kényelmet és támogatást. A VIV legendás Orb logója a sarkon, véglegesítve a formatervezést.

A szeptember 27-én leesik, a Vivienne Westwood X Asics Gel-Kayano 26 nem hasonlít bármivel, amit korábban láttunk. Mondja meg nekünk, hogy melyik színre megy, és amíg itt vagy, akkor is felvilágosíthatja azokat a unalmas őszi napokat ezekkel a 20 új ASICS cipővel!

Kép az ASIC -n keresztül

Kép az ASIC -n keresztül

Kép az ASIC -n keresztül

Leave a Reply

Your email address will not be published.