Az Air Jordan 4 “Canyon Purple” és “Olive Canvas” augusztusban esik le

, ha úgy gondolta, hogy a 2021-es óriási az Air Jordan 4 Várjon, amíg meghallja, mi van az üzletben ebben az évben. A munkákban sok magas meleg partnerséggel most két speciális kiadású színvonalat vizsgálunk meg, amelyek várhatóan valamikor ezen a nyáron csökkennek.

Az információk, valamint a képek a Sneaker Insider @ZSeakerHeadz jóvoltából, az AJ4 a “Canyon Purple” -ben, valamint az “Olive Canvas” -ben mutat be 2022-ben. A legelső pár egy All-Suede épület büszkélkedhet, valamint mély lilakkal festett. hangok. A menti környezetbarát színek ellentétben állnak a cipővel, míg egy kis foltos vázlat a középtalpon jelenik meg a további mélység érdekében. A második, viszont kicseréli a normál bőr felsőt egy könnyű vászonnal, amely súlyos Travis Scott Vibes -t biztosít nekünk. Az erős piros csipkék bármit összekötnek, bár feltételezzük, hogy ezek szintén tartalmaznak egy alapvető fehér párba.

Kép zsneakeHeadz segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Mindkét J4S a Jumpman márkaneve a nyelven, mind a sarokon, míg a Nike Air középtalpja az alábbiakban található, hogy felháborító mennyiségű kényelmet nyújtson mind a bíróságon, mind pedig a bíróságon kívül.

Ha valamelyik színvonalat szeretné a rotációban az év későbbi szakaszában, akkor megköveteli, hogy hallgassa meg. A Nike Air Jordan 4 WMNS “Canyon Purple” várhatóan augusztus 25 -én csökken, valamint a női különleges kiadás, míg a Nike Air Jordan 4 SE “Olive Canvas” augusztus 27 -én két nappal később mutat be. Értsük meg, hogy melyik színvonalat érezzük a legjobban, és itt vagy itt, akkor közel állhat az Air Jordan 4 “Zen Mester” -hez is!

Kép zsneakeHeadz segítségével
Int’l szállítás

Többet látni

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.