Virgil Abloh a White X Nike Vapor Street Flyknit “Track & Field”

Virgil Abloh szó szerint a legforgalmasabb ember a legjobban a legjobban. Függetlenül attól, hogy a kifutópályára kollekciókat készít, vagy a hyped cipők leesik, az ember csak nem áll meg. Az Abloh most a Twitterbe indult, hogy egy vadonatúj Off-White X Nike cipőt ugratjon 2019 tavaszára/nyárára, és ez olyan színes, mint amilyen lesz.

A gőz utcai Flyknit-en építve a cipő hihetetlenül szemet gyönyörködtető felsővel rendelkezik. Blues, rózsaszínű és sárga színű festett fémes szemüvegek be vannak ágyazva a cipő testébe, míg a neonzöld csipkék sorozata a karcsú sziluett köré tekerhető.

Az élénk sárga swoosh ellentétben áll egy kisebb fémes ezüsttel, míg a cipő normál vágott talpát a Grippy Racer tüskék erősítették, és a “Track & mező” név. A merész off-fehér márkanév ezután megjelenik a cipő medialis oldalán, és a kifutópálya bemutatójának témájába kerül.

Nagyjából semmi mást nem tudunk az Off-White X Nike Vapor Street Flyknit “Track & Field” -ről;, tehát ügyeljen arra, hogy az egyetlen szolgáltatónál zárva tartsa, hogy sokkal több hír legyen, ahogy fejlődik! A kapcsolódó hírekben olvassa el a White X Nike Blazer „Spooky Pack” teljes tombolainak teljes listáját!

Ha arra gondol, hogy valamilyen vadonatúj Nike Heat -t megköt, akkor feltétlenül nézd meg a legutóbbi végén. Ruházat!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.