Az Air Jordan 1 High OG “Seafoam”

közelebbi pillantása volt a szemünkre az Air Jordan 1 High OG “Seafoam” -re, mióta először kiszivárogtak, és véleményünk nem változott, és nem változott meg róluk. azóta. Kezelje le az egyik legtisztább színvonalat, hogy Grace Michael Jordan aláírási sziluettje ebben az évben pozitív, hogy ez a nagyok közé fog ülni. Mindezek mellett álljunk közel és személyesen az AJ1 -rel!

Kép kiszivárogtatva.Sneaks
Int’l szállítás

Többet látni

A Jordan Brand 2021 -es kollekciójának részeként a “Seafoam” teljes bőrépítéssel büszkélkedhet, amely ugyanolyan prémium, amennyit csak kap. A tiszta fehér bázis ellentétben áll a menta zöld panelekkel, míg a lágy narancssárga csipkék szintén színt adnak az áhított Air Jordan 1 -hez.

A Nike Swoosh az oldalsó és a medialis oldalsó paneleken keresztül lő, és egy éles, fehér levegő középtalp alatt őrült mennyiségű kényelmet és párnázást kínál az utcán vagy a bíróságon. Az egész lekerekítéséhez az ikonikus szárnyas kosárlabda emblémát finoman lecsökkentik a bokára, véglegesítve a formatervezést.

Kép kiszivárogtatva.Sneaks
Int’l szállítás

Többet látni

Várhatóan augusztus 12 -én esik le, míg a Nike Air Jordan 1 High OG WMNS “Seafoam” kizárólag a női lábbeli rajongók számára kizárólag, ez nem akadályozza meg néhány srácot abban, hogy párba szoruljon! Mondja meg nekünk, ha ezeket az év későbbi szakaszában megragadja, és amíg itt vagy, előfordulhat, hogy első pillantást vet a Billie Eilish X Air Jordan 1 High “Volt” -ra!

Kép kiszivárogtatva.Sneaks
Int’l szállítás

Többet látni

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.