A Yeezy 350 V2 „Antlia”

javításának közelebbi pillantása, miután a múlt héten első pillantást vetettünk a Yeezy javításra 350 V2 ‘Antlia’ -ra, most közelebbről megvizsgáljuk a melegen várt Kanye -cipőt. A déli égi féltekén egy csillagképnek nevezték el, ez a hetedik 350 V2 -et jelöli, hogy csak ebben az évben jelenjen meg, és garantáltan szükség van a zsaru!

Ugyanúgy, ahogyan a „statikus” a „hármas fehér” átlátható csíkos változata volt, az „Antlia” a „vaj” átlátható csíkos változata, amely 2018 júniusában esett vissza. A zöld-ish sárga színű festett, ez az Fel van szerelve egy zokni-szerű primeknit felsõvel, amely olyan kényelmes, amennyire csak kap. A teljes hosszúságú javító középtalp lefelé halad, és ezt gumi gumival bélelték, hogy extra tapadást és tartósságot adjanak.

Most, ha azt tervezi, hogy a Yeezy javítja a 350 V2 ‘Antlia’ -et, akkor meg kell hallgatnod! A cipők bennfentesek Yeezy Mafia szerint ezek „különleges kiadás”, tehát nagyon sok valószínűleg nagyon korlátozott futást fognak látni, amikor leesnek. Ha rajongó vagy, ügyeljen arra, hogy az egyetlen beszállítónál zárva tartsa, hogy sokkal több hír legyen, amint fejlődik, és amíg itt vagy, vessen egy pillantást az Adidas teljes cipők sorozatára!

Leave a Reply

Your email address will not be published.